Inloopdouches
Inloopdouches van Wiesbaden Sanitair zijn de standaard voor comfort en tijdloos design. Door een veelzijdigheid in maatvoering, profielkeuze en glassoorten past een inloopdouche van Wiesbaden Sanitair op iedere muur, in elke nis en in iedere badkamer. Door de Nano coating zijn de douchewanden van Wiesbaden Sanitair ook nog eens onderhoudsarm.

Douchecabines
Comfortabel en functioneel. Dat zijn de kernwaarden die passen bij een douchecabine van Wiesbaden Sanitair. Door de grote diversiteit in maatvoering en vorm hebben wij altijd een cabine die past in uw ontwerp. Met moderne technieken en de hoogwaardige Nano glasafwerking koopt u, naast een stijlvol object, ook nog eens een duurzame en onderhoudsarme doucheoplossing. De cabines zijn zowel 'koud op de grond' als op een van de douchebakken van Wiesbaden Sanitair te plaatsen. U hoeft alleen nog maar te kiezen!

Nisdeuren
Een doucheruimte in een nis is eenvoudig af te sluiten met een nisdeur van Wiesbaden Sanitair. Kies voor een nisdeur met muurprofiel, een profielloze nisdeur, een nisdeur met dubbele deur, een nisdeur met vast deel of gaat u toch liever voor een schuif- of vouwdeur? Deze soorten zijn in verschillende maten verkrijgbaar! Zo vindt u bij Wiesbaden Sanitair voor ieder badkamerontwerp dé ideale nisdeur. Alle nisdeuren van Wiesbaden Sanitair zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas & met NANO-coating afgewerkt.

Afvoeren
Al het water dat u gebruikt tijdens het douchen moet natuurlijk ook afgevoerd worden. Ook voor uw afvoer heeft Wiesbaden altijd een passende en fraaie oplossing. U kunt natuurlijk kiezen voor een conventionele doucheput of een stijlvolle douchebak. Maar kijkt u ook eens naar onze douchegoten met een diversiteit aan design roosters. Door de lage inbouwdiepte en goede afvoercapaciteit kunt u vrijwel altijd een douchegoot plaatsen.

Toebehoren douchewanden en cabines
Een douchewand of cabine is niet compleet zonder de toebehoren. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw douche gebruiksklaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan een stabilisatiestang, zodat uw douche altijd stevig blijft staan. Of aan een afwateringsprofiel, zodat alles buiten uw doucheruimte perfect droog blijft. En wat dacht u van een goede deurgreep? Kies uit onze mooie collectie deurgrepen & knoppen!

Douchekranen
Zoveel mensen, zoveel wensen. Als u binnen het assortiment douchekranen van Wiesbaden geen keuze kan maken dan weten wij het ook niet meer. Alle kranen worden door de beste producenten met de beste materialen geproduceerd. Of u nu kiest voor een opbouwkraan of gaat voor een luxe inbouwserie: alle kranen zijn uitgerust met duurzame keramische binnenwerken en alle onderdelen zijn gemaakt van messing of RVS. Natuurlijk bieden wij in de serie waaruit u de douchemengkraan kiest ook altijd badkranen, toiletkranen, garnituren en zelfs keukenkranen aan. Zet de gekozen stijl dus door in de rest van uw huis.

Douchegarnituren
Een verzamelnaam voor alle oplossingen die wij bieden om uw douche-ervaring nog verder te veraangenamen. Prachtige design douchestangen, handige handdouchehouders en verschillende types doucheslangen zorgen ervoor dat u uw badkamer tot in de puntjes kan afwerken met Wiesbaden producten. Natuurlijk zijn ook binnen de garnituren de verschillende modellijnen van de douchekranen terug te vinden. 

Douchebakken
Voor ieder ontwerp levert Wiesbaden een passende douchebak. Strak, elegant en tijdloos. U plaatst de douchebak direct op de vloer met een verzonken sifon of u kiest voor een staand model op poten met een prachtige randafwerking. Natuurlijk zijn de Wiesbaden douchebakken prachtig te combineren met een van onze douchecabines.

Douche

Douche

Douche