Toiletkranen
'Het kleinste kamertje in huis' wordt vaak voorzien van een wandcloset en een fonteintje om de handen te wassen. Maar wist u dat er zoveel smaken waren in fonteinkranen? Wij bieden u een compleet assortiment. Voor ieder ontwerp hebben wij wel een passende kraan.

Wastafelkranen
Waarschijnlijk de meest gebruikte kraan in uw huis. Daarom moet hij praktisch zijn. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Kiest u voor opbouw of inbouw? En in welke kleur dan? Natuurlijk moet hij in ieder geval passen bij de douche- en/of badmengkraan! Wij hebben ze allemaal.

Douchemengkranen
Opbouw of inbouw? Zelf de temperatuur mixen of kiezen voor het gemak van een thermostatisch model? Kies bij ons de kraan die bij u past en complementeer deze met een hoofddouche, glijstang of handdouche naar keuze. Ook hier zijn de kranen in serie samen te stellen.

Badmengkranen
Opbouw of inbouw? Zelf de temperatuur mixen of kiezen voor het gemak van een thermostatisch model? Kies bij ons de kraan die bij u past en complementeer deze met een glijstang of handdouche naar keuze. Ook hier zijn de kranen in serie samen te stellen.

Keukenkranen
Vaak is de keuken een echte eyecatcher in uw huis. Daarom kiest u voor de mooiste materialen en kleuren. Maar de keukenkraan is vaak een kraan die erbij wordt gekocht. Terwijl dit juist een onderdeel van uw keuken is die zeer in het oog springt en waar u veel gebruik van maakt. Kiest u daarom de kraan die zowel bij uw keuken als bij uw behoefte past.

Specials
Bijzondere producten verdienen een bijzondere plek. Denkt u eens aan een hygiënische bidetkraan. Of vervang de opbouwdouchemengkraan met glijstang voor een luxe douche opbouwset.

Kranen

Kranen

Kranen