Orbit draaibare badwand 800 x 1500 6mm NANO mat zwart

Wanneer je er voor kiest om bad en douche te combineren en dus te gaan douchen in bad, is het wel zo prettig dat al het (spat)water in het bad terecht komt. De Orbit draaibare badwand van Wiesbaden Sanitair zorgt daarvoor! Door de gangbare afmeting van de wand blijft de badkamer droog. 

De Orbit draaibare badwand is gemaakt van gehard veiligheidsglas en met NANO-coating afgewerkt. De badwand is afgewerkt met een mat zwart profiel. 

Gehard veiligheidsglas
Al onze badwanden worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.

NANO-coating
Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën “dichtgesmeerd” en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak.
NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product eerst de handleiding.

Meer informatie
Eancode 8719956087370