Onderkasten
Onze onderkasten zijn er in diverse kleuren, maten en designs. Met of zonder greep, wit, zwart of liever een houtnerf? Ze zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van kwalitatief ijzersterke en soft-close DTC lade geleiders. De meubels zijn daarnaast te complementeren met een van onze wastafels. Zo kiest u zeer eenvoudig een passende meubelset.

Meubelwastafels
Waar het geldt voor een onderkast heeft u natuurlijk ook diverse mogelijkheden in het kiezen van uw wastafel. Komen de kranen uit het blad of liever uit de muur? Samen tandenpoetsen? Kies dan een wastafel met twee kraangaten. Diverse keuzes in materialen, maten en uitvoeringen. Kies de wastafel die bij u past!

Modulair systeem
Vindt u een onderkast te volumineus of te standaard ? Dan is wellicht ons modulaire systeem voor u geschikt. Alle onderdelen uit dit systeem zijn met elkaar te combineren. Vaak zal er gekozen worden voor een onderkast, een supportbeugel en een topblad. Maar misschien wilt u helemaal geen onderkast en gaat u voor 2 supportbeugels, of juist voor twee onderkasten omdat u symmetrie erg belangrijk vindt. Met dit systeem kunt u eindeloos combineren met de verschillende onderdelen, maar ook met onze opzetwastafels, staande en inbouwkranen.

Afvoeren
Het water dat u gebruikt in een badmeubel of wastafel moet natuurlijk ook worden afgevoerd. Dit begint met de waste (of plug) en gaat door een sifon naar het riool. De waste dient natuurlijk complementerend te zijn aan de wastafel of opzetkom. En wilt u uw sifon wel of niet in het zicht? Voor iedere toepassing en iedere wens bieden wij een passende afvoeroplossing.

Accessoires
Op het gebied van accessoires zijn wij steeds op zoek naar uitbreiding en nieuwe leuke features. Want wanneer u een keuze uit het badmeubel assortiment heeft gemaakt, wilt u het meubel straks ook nog naar wens kunnen vullen. Daarvoor hebben wij erg handige meubellade verdelers laten maken. En wat denkt u van verlichting aan de onderkant van uw wastafel?

Kolomkasten
Niet voldoende ruimte in een onderkast ? Kijk dan eens naar een bijpassende kolomkast. Een zee van ruimte in dezelfde luxe uitstraling als uw onderkast. Handig voor uw voorraad cosmetica en bijvoorbeeld uw handdoeken. Onze kolomkasten zijn voorzien van soft-close deuren en zowel links als rechtsom scharnierend te plaatsen.

Badmeubels

Badmeubels

Badmeubels