Closets
In de meeste huishoudens is hij al niet meer weg te denken: het hangende wandcloset. Maar wist u dat er inmiddels ook Rimfree modellen te koop zijn die zorgen voor een meer hygiënische ervaring? Of wat te denken van een closet(bril) met bidet functie? Veel closets worden standaard geleverd inclusief luxe soft-closebril. Maar vraagt het design om een andere vorm bril, dan kunnen wij u ook hierin laten kiezen. Voor de situaties waarin een hangend closet niet mogelijk of wenselijk is biedt Wiesbaden natuurlijk ook staande closets.

Fonteinen
Vaak wordt de ruimte van het closet het kleinste kamertje in huis genoemd. Daarvoor heeft Wiesbaden natuurlijk bijpassende (mini) fonteintjes. Heeft u echter wat meer ruimte dan kunt u ook kiezen voor een groter model, een van onze fonteinmeubels of u plaatst een staand fonteintje op een maatwerk meubel.

Toiletkranen
Na het plassen: handen wassen. Dat kan met onze brede serie toiletkranen. Staand op een fontein of meubel of komend vanuit de muur. Voor iedere fontein en iedere toepassing bieden wij een passende toiletkraan aan. Allemaal voorzien van hoogwaardige keramische binnenwerken en vaak ingenieuze hendels. De toiletkranen van Wiesbaden zijn in serie te combineren met wastafel, bad, douche en keukenkranen. Zo zet u eenvoudig de gekozen stijl door in de rest van het huis.

Afvoeren
Passend binnen het design van uw fontein of fonteinkraan leveren wij ook sifon en wastes in diverse modellen, kleuren en materialen. Kiest u voor een vierkant fonteintje met daarop een vierkante toiletkraan? Dan hoort daar natuurlijk ook een vierkante waste en een vierkante sifon bij. Hoogwaardige materialen en universele maatvoering maken ons assortiment zeer compleet.

Toiletruimte

Toiletruimte

Toiletruimte